ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το ποδόσφαιρο το πιο δημοφιλές κομμάτι του αθλητισμού, είναι ένα ομαδικό, παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι, Σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν και να βελτιώσουν τις δυνατοτητές τους, με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό. Είναι κοινά παραδεκτό ότι συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνικοτητά τους, καθώς επίσης και στην καλή ψυχική και σωματική τους υγεία.

100

Για το σκοπό αυτό ο Συλλογός μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια διατηρεί τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου, στα οποία εκπαιδεύονται από διπλωματούχους προπονητές παιδιά και έφηβοι ηλικίας από 4 ετών.

DSC00327

Η ακαδημία προσπαθεί να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία μέσα σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον. Φυσικά, για όλα αυτά απαιτούνται εξειδικευμένοι προπονητές και προγράμματα προπόνησης σχεδιασμένα κατάλληλα γι' αυτές τις ηλικίες.

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκπαίδευση των αθλητών μας πάνω σε ένα προσχεδιασμένο μοντέλο προπονήσεων ανάλογα με την ηλικία/τμήμα.    

Η άθληση μαθαίνει στο παιδί την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα, το θεμιτό ανταγωνισμό και αλτρουισμό, την άμιλλα και τη συνεργασία, να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο την ήττα και τη νίκη, να αναγνωρίζει το προσωπικό του λάθος, να δημιουργεί θετική εικόνα του εαυτού του, να αναπτύσσει στρατηγική σκέψη.

101

Επιπλέον ο αθλητισμός εμπνέει στα παιδιά και στους εφήβους υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Πρότυπα που αγαπούν και σέβονται την προσωπικοτητά τους και το σώμα τους χωρίς υπερβολές.

logo footer final

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού
  • (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας)
  • 154 51 Νέο Ψυχικό
  • Τηλέφωνα: 2106745704
  • Fax: 2106745704
  • Email 1: popsfc1926@gmail.com
  • Email 2: popsfc@otenet.gr

Copyright © 2018 Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ. All Rights Reserved.
 Web Design & Development by OPEN-I

Top
×

10. ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΟΨ