ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΟΨ 1-2

 

NF STUDIO SPORTS 2-12-18

ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΠΟΨ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛ.

Κυρίαρχος ο ΠΟΨ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήρε τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου.

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν το απόλυτο έλεγχο και δημιούργησαν φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Μόλις στο 3’ ο ΠΟΨ κάνει την πρώτη του ευκαιρία με σουτ του Κούρτι από το ύψος της μεγάλης περιοχής που μπλόκαρε ο Μπεθάνης.

Στο 7΄ ο ΠΟΨ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κούρτι από τον κανελλόπουλο, αλλά ο αμυντικός του Ατρομήτου βρήκε πρώτα την μπάλα.

Νέα ευκαιρία στο 14’ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπεθάνη να αποκρούει σουτ του Λεοντίου έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 26’ ο ΠΟΨ άνοιξε το σκορ με τον Κοτσώνη να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά από ασθενή απόκρουση του Κανελλόπουλου και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και ανταμείφτηκαν για αυτό στο 60’ όταν έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Γεωργόπουλου μετά από κόρνερ (1-1).

Στο 66’ μάλιστα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ με τον Δούκα που μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή και προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι αλλά ο Τσέλικας την έδιωξε σε κόρνερ πριν αυτή φτάσει σε δύο επιθετικούς.

Στη συνέχεια ο ΠΟΨ ξαναπήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 76’ κεφαλιά του Κοτσώνη απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου Χαλ.
Στο 82’ νέα ευκαιρία για τον ΠΟΨ με σουτ του Κοτσώνη που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπεθάνης.
Στο 85’ τελικά ο ΠΟΨ κατάφερε να πετύχει το 2-1. Ο Μπεθάνης απέκρουσε προσωρινά σουτ του Τερζή η μπαλα έφτασε στον Λαμπρίδη που με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 93’ ο ΠΟΨ έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ όταν σουτ του Καπάνταη απέκρουσε και πάλι ο Μπεθάνης, αλλά ο Τερζής στη συνέχεια και ο Τσέλικας δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από 11 αγώνες ο ΠΟΨ ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς (5-3-3, 18-14 γκ.), ενώ ο Ατρόμητος Χαλανδρίου βρίσκεται στην 15η θέση με 7 βαθμούς (1-4-6, 9-19 γκ.)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ.: Μπεθάνης, Κανάκης, Γεωργιάδης, (87’ Μπουτσικάρης), Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Καραθανασόπουλος, Σταθιάς (46’ Κωστάκης), Οικονόμου (70’ Βέρδης), Παντελαίος, Ρηγόπουλος, Δούκας (89’ Δημητριάδης).

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Τσέλικας, Γκόντζος (67’ Καπάνταης), Κούκος, Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Κούρτι, Μαραβελάκης, Κασάπης (63’ Λαμπρίδης), Λεοντίου (87’ Ουόγκο), Κοτσώνης (80’ Τερζής).

logo footer final

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού
  • (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας)
  • 154 51 Νέο Ψυχικό
  • Τηλέφωνα: 2106745704
  • Fax: 2106745704
  • Email 1: popsfc1926@gmail.com
  • Email 2: popsfc@otenet.gr

Copyright © 2018 Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ. All Rights Reserved.
 Web Design & Development by OPEN-I

Top
×

27. ΠΟΨ ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ